Platinoro

Verkkokauppa | Kultasepänliike Turku

Olemme mukana i love me-messuilla Helsingissä

LEHDISTÖTIEDOTE SYKSYN UUTUUSKORUT

FIGHTBACK

Fightback-mallisto laajenee. Kauniin hopeasta ja korkeapolttoisesta emalista tehdyn riipuksen rinnalle on tullut saataville myös pienempi hopeinen Kolikko-riipus, sekä kalvosinnapit. FightBack-sarjan korujen tuotosta leijonanosa menee Pekka Hyysalon, sekä tulevien muiden BackFightereiden kuntoutumiseen.

KOKOA

PlatinOro on 19.9.2014 julkaissut uuden sormusmalliston nimeltään Kokoa. Kokoan on suunnitellut Marja Aalto-Setälä ja siinä hopean rinnalla näkyy akryyli eri väreissä. Idea on, että voit yhdistellä sormuksia mielesi mukaan ja luoda oman upean kokonaisuutesi.

Yksinkertainen muotokieli yhdistää Marja Aalto-Setälän suunnittelua ja myös tätä uniikkia sormussarjaa. Marjan 30 vuoden kokemus mainonnan parissa ohjaa erehtymättömästi trendien mukaisten tuotteiden suunnittelua. Kun turha on karsittu pois, perinteisetkin raaka-aineet saavat uudenlaista voimaa, joka puhuttelee muotia ja muotoja arvostavaa yleisöä. Akryyli sädehtii ja hopea kimaltaa. Marja suunnittelee muotoja, joita ei ohiteta huomaamatta.

Jokainen voi kerätä ja yhdistellä sormuksista juuri mielensä mukaisen kokonaisuuden - vaikka useampaan sormeen fiiliksen mukaan. Sormus yksinkin on se juttu, jos sinusta siltä tuntuu. Näyttävin kokonaisuus syntyy juuri persoonallisesti yhdistelemällä. Villisti tai gaalatyyliin.

VIVALDI

Vivaldi-korusarjan myötä saa seurata vuodenaikojen vaihtelua. Keväinen puro, kesän valo, syksyn usva ja talven huurre johdattavat matkalle luonnon kiertokulkuun. Vivaldi-malliston on suunnitellut taiteilija, kultaseppä Janni Peltonen os. Palmu. 

PLATINORO

PlatinOro Oy, perustettu 1991, myy ja valmistaa koruja käsityönä PlatinOro-tuotemerkillä. PlatinOro-korut tunnetaan kansainvälisesti ensisijaisesti Pekka Piekäisen ansiokkaasta muotokielestä. 

MYYNTI

PlatinOro-verkkokauppa                  www.platinoro.fi
International orders                         www.platinoro.com
FightBack Shop                                shop.fight-back.eu

Laadukkaat kultasepänliikkeet kautta maan

LISÄTIETOJA

PlatinOro Oy
Anna-Kaisa Laakso
+358 500 784 315

Kuvamateriaalit
heidi.paso at platinoro.fi