Platinoro

Verkkokauppa | Kultasepänliike Turku

Rekisteriseloste

Henkilötietolain (523/1999) 10§:n mukainen rekisteriseloste.

REKISTERINPITÄJÄ

Scandinavian Silver a’More Oy (Y-tunnus: 1456344-5)
℅ PlatinOro Oy
PL 3
20320 TURKU

REKISTERIASIOITA HOITAVA HENKILÖ

Jaakko Laakso
Puhelin +358 50 1475
Sähköposti jaakko.laakso@platinoro.fi

REKISTERIN NIMI

PlatinOro-verkkokaupan asiakasrekisteri

REKISTERIN PITÄMISEN PERUSTE

Henkilö on rekisteröitynyt PlatinOro-verkkokaupan asiakkaaksi tai ostanut tuotteita tai palveluita PlatinOro-verkkokaupasta.

REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS

Scandinavian Silver a'More Oy ylläpitää PlatinOro-verkkokauppaa osoitteessa www.platinoro.fi.

Rekisterin käyttötarkoitus on PlatinOro-verkkokaupan asiakasrekisterin ylläpitäminen sekä asiakkaiden tilausten arkistointi ja käsittely. Rekisteriä käytetään myös kadonneiden pakettien seurantaan. Tietoja voidaan käyttää Scandinavian Silver a’More Oy:n toiminnan kehittämiseen ja tilastollisiin tarkoituksiin. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa.

Rekisterin tietoja voidaan käyttää Scandinavian Silver a’Moren omissa rekistereissä mainonnan kohdistamiseen luovuttamatta henkilötietoja ulkopuolisille tahoille. Scandinavian Silver a’More saattaa käyttää asiakas- ja palvelusuhteen ylläpitämiseen yhteistyökumppaneita. Osa rekisteritiedoista saatetaan siirtää yhteistyökumppanin palvelimille teknisten vaatimusten vuoksi. Tietoja käsitellään ainoastaan Scandinavian Silver a’Moren asiakassuhteen ylläpitämiseen teknisten rajapintojen kautta.

REKISTERIN SISÄLTÄMÄT TIEDOT

Henkilörekisteri sisältää seuraavia tietoja:

  • Henkilön etu- ja sukunimi
  • Sähköpostiosoite
  • Postiosoite
  • Puhelinnumero
  • Tiedot käsitellyistä tilauksista ja tilaukseen liittyneistä tuotteista
  • Tilausten seurantatiedot

TIETOJEN LUOVUTUS

Tietoja ei luovuteta Scandinavian Silver a’Moren ulkopuolelle. Henkilötietoja ei siirretä Euroopan Unionin ulkopuolelle.

Rekisteröityneen henkilötiedot hävitetään käyttäjän pyynnöstä.

REKISTERIN SUOJAUS

Rekisterinpitäjän tietojärjestelmä ja tiedostot on suojattu yritystoiminnassa normaalisti käytössä olevilla teknisillä suojausmenetelmillä. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää henkilökohtaista käyttäjätunnusta ja salasanaa, jotka myönnetään vain rekisterinpitäjän henkilökuntaan kuuluvalle, jonka asemaan ja tehtäviin mainittu käyttöoikeus liittyy.