Platinoro

Verkkokauppa | Kultasepänliike Turku

Lehdistötiedote Konttikorut

Konttikorut

PlatinOro julkaisi 11.6.2015 uuden liikelahjamalliston nimeltä Kontti. Mallisto on toteutettu yhteistyössä Finncontainersin kanssa ja se on suunnattu erityisesti kuljetus-, ja logistiikka-alan toimijoille. Konttikorut on suunnitellut kultaseppä Janni Peltonen. Suunnittelija ei ole pyrkinyt kopioimaan kontin muotoa, vaan on tehnyt siitä korumaise , niin että kontin muoto on selkeästi tunnistettavissa. Korut valmistetaan hopeasta sekä tilauksesta myös kullasta.

Konttikorusarjaan kuuluu riipus, rintaneula sekä kalvosinnapit. Riipus toimitetaan sekä hopeaketjulla, että nahkanauhalla, mikä tekee siitä sukupuolineutraalin lahjaesineen, joka sopii niin kauniin naisen, kuin raavaan miehenkin kaulaan.

Jokainen yritys voi muokata konttikoruista juuri mieleisensä näköisen. Kontteihin on mahdollista saada kiinnitettyä hopeinen emaloitu yrityksen logo, tai vaihtoehtoisesti korun takapuolelle voidaan kaivertaa yrityksen tunnus.

Finncontainers

Finncontainers on vuonna 1996 perustettu perheyhtiö, jonka logistiikkapalveluihin kuuluvat uusien ja käytettyjen konttien myynti, vuokraus, varustelu sekä kuljetusjärjestelyt Suomessa. Päätoimipaikka on Vuosaaren satamassa Helsingissä, jossa on konttivarikko ja varusteluhalli. Konttivarastot sijaitsevat eri puolilla Suomea.

Finncontainers on taloudellisesti vakaa yritys ja kuuluu D&B:n yritysluokituksessa parhaaseen AAA-luokkaan sekä Suomen Asiakastiedon "Suomen Vahvimmat Platina 2007-2014" -yrityksiin.

PlatinOro

PlatinOro Oy on vuonna 1991 perustettu perheyhtiö, joka suunnittelee, valmistaa ja myy koruja sekä lahjaesineitä käsityönä, PlatinOro tuotemerkillä. PlatinOro tunnetaan kansainvälisesti ensisijaisesti Pekka Piekäisen ansiokkaasta muotokielestä.

Myynti

PlatinOro Oy / www.platinoro.fi

Finncontainers Oy / www.kontti.fi

Lisätietoja

PlatinOro Oy

Jaakko Laakso

+358 50 1475

 

Finncontainers Oy 

Sarianne Reinikkala

+358 40 9000 334